Layalina's Dream Team

Nyfødte hvalpe den 7. november 2016

4 smukke piger og 2 skønne drenge blev født natten til den 7. november.

Salsa klarede fødslen over al forventning og er den mest fantastiske mor.

Hun passer sine børn og viger stort set ikke fra dem.

Alle hvalpe trives rigtig godt og tager så flot på i vægt.

21.11.16:

Så er hvalpene blevet 2 uger og de er så småt ved at have "fået øjne". De er efterhånden også mere livlige og møffer rundt i hvalpekassen. De vokser alle rigtig godt, så det er en ren fornøjelse.

 

28.11.16:

Nu er de små blevet 3 uger og der er ved at være gang i hvalpekassen. Hvalpene er mere og mere vågne nu og vil rigtig gerne tages op og nusses med.

Vi har haft besøg af nogle af vores dejlige hvalpekøbere og det var en stor fornøjelse at møde hvalpenes kommende familier.

 

05.12.16:

Så er hvalpene blevet 4 uger og de er så småt startet op på at få rigtig mad. De er alle utrolig gode til at spise - også selvom de griser en del :-) Hvalpene er meget vågne nu og er begyndt at lege med små bamser og bolde. 

Alle pigerne og Batman er nu reserveret, så den eneste ledige i kuldet er lille Zig-zag.

 

12.12.16:

Hvalpene er nu 5 uger gamle og der er ved at være fart over feltet.

De leger, løber rundt og slås, så det er en ren fornøjelse.

Kravlegården er blevet udviddet, så der er god plads til dem.

"Tante Victoria" har nu endelig overgivet sig til hvalpene og synes, at de er fantastisk sjove at lege med. Hun har en rigtig fin forståelse for, at hun skal være forsigtig med dem og ligger sig gerne på ryggen for at hvalpene kan tumle med hende.

Farmand Mercy har fra dag 1 været meget glad for hvalpene og hjælper stadig gerne med en vask eller et kys, hvis det skulle blive nødvendigt. Han holder også rigtig meget af at lege med dem.

 

19.12.16:

Nu er hvalpene blevet 6 uger og har været udenfor en enkelt gang.

Jeg havde troet, at de ville være lidt bange og måske søge hen til mor, men næ nej. De var helt vilde med at være udenfor og tumlede rundt. Mor, far og tante Victoria var med til at passe tropperne og de voksne nød det mindst lige så meget som de små.

 

26.12.16:

Så er hvalpene blevet 7 uger og hold da op, hvor der sker meget lige nu. Hvalpene er helt vilde med at være udenfor og får lov til at komme ud på små ture flere gange om dagen. De udforsker verden med et gåpå mod, som er helt fantastisk.

 

02.01.17:

Nu er hvalpene blevet 8 uger og har fået deres første bad. Det var ikke en udpræget fornøjelse for dem, men for søren hvor blev de lækre! På fredag i denne uge skal de til tjek og chipning hos dyrlægen, så de kan blive klar til at flytte til deres nye hjem.

 

09.01.17:

Så er banditterne blevet 9 uger. De har været hos dyrlægen for at blive chippet, vaccineret og ikke mindst tjekket i hoved og hale. Dyrlægen var meget tilfreds med dem alle og de var nogle pragteksemplarer at have med. Tiden, hvor hvalpene skal rejse til deres nye familier, nærmer sig med raske skridt. Uha, det bliver svært at undvære dem. Men heldigvis ved jeg, at de alle vil få det godt, så det hjælper lidt.

 

24.01.17

Så er alle hvalpene flyttet hjem til deres nye familier.
Det er altid vemodigt at skulle sige farvel, men alle hvalpene har fået nogle helt fantastiske hjem, så det hjælper lidt.